Portret fotograaf en videograaf

Hé daar! Ik ben Stephanie. Een creatieve all-rounder met een brede interesse op het gebied van multimedia, mode, architectuur en kunst. In 2015 ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor of science in Communication & Multimediadesign waarbij ik onder andere specialisaties heb gevolgd op het gebied van concepting, design thinking, user experience, video en fotografie. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief op het gebied van fotografie en videografie. En ben ik ruim een 1,5 jaar actief als fulltime portret fotograaf en videograaf. Ik combineer mijn passie voor het vak met kennis en creativiteit.

‘Ik wil bedrijven en particulieren ontlasten bij het bedenken en maken van hoogwaardige, creatieve en unieke content op maat.’

Creativiteit, de grootste rebellie in het bestaan

Ik bied complete content pakketten aan op het gebied van fotografie en videografie. Van idee tot eindproduct. Zo ontstaat er content waarmee een doel bereikt wordt. Hierbij spelen gevoel en creativiteit een grote rol. Iedere verhaal is uniek en iedere doelgroep vraagt om een eigenzinnige boodschap. Door dit persoonlijke aspect en de juiste tone of voice te verwerken ontstaat er een doeltreffend eindproduct.

Ik ben creatief

Het begrip creativiteit zie ik als een hele grote speeltuin. De één slingert graag aan een klimrek en de ander glijdt liever van een glijbaan. Dat maakt het juist zo belangrijk om te zorgen dat er een creatief concept op maat gemaakt wordt. Ik kan mijzelf eenvoudig in een doelgroep plaatsen, om zo creativiteit op effectieve wijze in te zetten.

Ik ben betrokken

Ik duik voor de volle 100% in een project en denk daarbij pro-actief mee waar nodig. Kom je ergens niet uit of twijfel je ergens over? Bel of mail gerust!

Ik ben ervaren

Ik heb bij de meest uiteenlopende bedrijven gewerkt, in diverse functies, veel klantcontact gehad en zowel multimediaproducties geleid als geproduceerd. Hierdoor heb ik binnen de pré-productie, productie en post-productie veel ervaring opgedaan.

Ik houd van koffie

Hoewel de uitdrukking luidt 'De beste ideeën ontstaan onder de douche' geloof ik ook in de kracht van sparren onder het genot van een kopje koffie.