Portret fotograaf en filmmaker

 

Hé daar! Ik ben Stephanie. Een creatieve all-rounder met een brede interesse op het gebied van multimedia, mode, architectuur en kunst. In 2015 ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor of science in Communication & Multimediadesign waarbij ik onder andere specialisaties heb gevolgd op het gebied van concepting, design thinking, user experience, video en fotografie. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief op het gebied van fotografie en videografie. En ben ik ruim 2 jaar actief als fulltime portret fotograaf en videograaf. Ik combineer mijn passie voor het vak met kennis en creativiteit. 

`Ik wil bedrijven en particulieren ontlasten bij het bedenken en maken van hoogwaardige, creatieve en unieke content op maat.´

Ik bied complete content pakketten aan op het gebied van fotografie en videografie. Van idee tot eindproduct. Zo ontstaat er content waarmee een doel bereikt wordt. Hierbij spelen gevoel en creativiteit een grote rol. Ieder verhaal is uniek en iedere doelgroep vraagt om een eigenzinnige boodschap. Door dit persoonlijke aspect en de juiste tone of voice te verwerken ontstaat er een doeltreffend eindproduct.