Portret fotograaf en filmmaker

Hé daar! Ik ben Stephanie. Een creatieve all-rounder met een brede interesse op het gebied van multimedia, mode, architectuur en kunst. In 2015 ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor of science in Communication & Multimediadesign waarbij ik onder andere specialisaties heb gevolgd op het gebied van concepting, design thinking, user experience, video en fotografie. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief op het gebied van fotografie en videografie. En ben ik ruim 2 jaar actief als fulltime portret fotograaf en videograaf. Ik combineer mijn passie voor het vak met kennis en creativiteit.

'Ik wil bedrijven en particulieren ontlasten bij het bedenken en maken van hoogwaardige, creatieve en unieke content op maat.'

Creativiteit, de grootste rebellie in het bestaan

Ik bied complete content pakketten aan op het gebied van fotografie en videografie. Van idee tot eindproduct. Zo ontstaat er content waarmee een doel bereikt wordt. Hierbij spelen gevoel en creativiteit een grote rol. Ieder verhaal is uniek en iedere doelgroep vraagt om een eigenzinnige boodschap. Door dit persoonlijke aspect en de juiste tone of voice te verwerken ontstaat er een doeltreffend eindproduct.

Ik ben creatief

Het begrip creativiteit zie ik als een hele grote speeltuin. De één slingert graag aan een klimrek en de ander glijdt liever van een glijbaan. Dat maakt het juist zo belangrijk om te zorgen dat er een creatief concept op maat gemaakt wordt. Ik kan mijzelf eenvoudig in een doelgroep plaatsen, om zo creativiteit op effectieve wijze in te zetten.

Ik ben betrokken

Ik duik voor de volle 100% in een project en denk daarbij pro-actief mee waar nodig. Kom je ergens niet uit of twijfel je ergens over? Bel of mail gerust!

Ik ben ervaren

Ik heb bij de meest uiteenlopende bedrijven gewerkt, in diverse functies, veel klantcontact gehad en zowel multimediaproducties geleid als geproduceerd. Hierdoor heb ik binnen de pré-productie, productie en post-productie veel ervaring opgedaan.

Ik houd van koffie

Hoewel de uitdrukking luidt 'De beste ideeën ontstaan onder de douche' geloof ik ook in de kracht van sparren onder het genot van een kopje koffie.

Fun facts

 • Voordat ik begon met fotografie heb ik veel ervaring opgedaan als model. Zo heb ik 100’en shoots gedaan en met heel veel creatieve mensen samen gewerkt. In 2015 besloot ik om geen shoots meer te doen als model en mij volledig op fotografie te storten.
 • Als model had ik vaak te maken met ‘size zero’ issues. Zo was mijn heup standaard 4cm te breed en werd ik regelmatig ‘dik’ genoemd. Een enkele keer was een designer juist super blij met mijn rondingen. Uiteindelijk werd ik gescout om curvy model te worden en werd er aan de hand van een casting video in bikini overal geroepen dat ik veel te dun was. De oplossing: “een paar kg aankomen” ging mij te ver, dit was de druppel en tevens de reden om te stoppen. Hieronder tevens een ‘kleine’ greep van het werk dat ik maakte als model.
 • Toen ik net begon met fotograferen, in 2009 had ik geen verstand van de technische aspecten, ik leerde door te doen en door veel fouten te maken.
 • Ik fotografeerde voor het eerst een model in 2010.
 • Gedurende 3 jaar volgde ik een mode opleiding waarbij ik heb geleerd om eigen kleding te ontwerpen. Uiteindelijk bleek ik de uitvoering van het ontwerp proces niks te vinden.
 • Terwijl ik deze mode opleiding volgde besloot ik ook een avondcursus all-round visagie te volgen. Dit was erg handig toen ik nog in Groningen woonde omdat ik daar altijd moeite had met het vinden van visagisten. Inmiddels ben ik super dankbaar dat ik dit altijd kan uitbesteden. Ik moet zelfs nee zeggen tegen visagisten omdat het aanbod te groot is.
 • Na deze mode opleiding heb ik de 4 jarige bachelor opleiding Communication & Multimediadesign gevolgd waarbij ik veel heb geleerd over research, concepting en videoproducties.
 • Tijdens deze opleiding heb ik nog een half jaar aan IADE Creative University in Lissabon gestudeerd. Hier verdiepte ik mij in fotografie en visuele cultuur. Zo leerde ik over art-direction, journalistiek, ouderwetse camera’s en licht set-ups.
 • Tot 2015 fotografeerde ik met een instapmodel crop camera, als ik nu terug kijk naar de kwaliteit ben ik enorm vooruit gegaan sinds ik met een professionele fullframe camera fotografeer. De voornaamste reden hiervan is het veel gedetailleerder kunnen Photoshoppen waardoor het resultaat clean en realistischer wordt.
 • Na mijn studie heb ik eerst 2 jaar fulltime als vastgoed fotograaf gewerkt. Ik vond nooit veel uitdaging in dit werk, omdat het meer gericht was op productiewerk.
 • Nadat ik ontslag nam ben ik een half jaartje gaan backpacken om nieuwe inspiratie op te doen
 • Vervolgens heb ik nog als producer bij een videoproductie bedrijf en als content creator bij een communicatiebureau gewerkt. Ik vond nooit de verrijking die ik zocht en kwam er achter dat een hiërarchische bedrijfsstructuur niks voor mij is. Ik houd van hard werken, maar dan wel zelfstandig.
 • En hoewel mijn bedrijf al wat langer bestaat besloot ik in 2019 om fulltime als zelfstandige te gaan werken.