Herfst editorial

Hoewel we momenteel midden in het zomerse weer zitten kreeg ik toch zin om alvast een shoot met een herfst thema te doen. Het typerende warme kleurpalet van de herfst, rood, oker geel en bruin inspireerden mij. Hoe ik daar nu weer bij kwam terwijl het 30 graden was? Geen idee! 

 

Overal inspiratie

Overenthousiast en met mijn hoofd vol ideeën… weet dat dan maar eens te vertalen naar een soort moodboard zodat een team samenstellen en het idee overdragen iets makkelijker wordt. Oké het moodboard plan was een klein beetje gefaald, de inspiratie die ik vond week gewoon te veel af bij de ideeën die ik in mijn hoofd had. Toch wist ik een team samen te stellen die mijn idee aanvoelden en wat werkt dat altijd fijn!

 

Alsof je in de snoepwinkel staat

Daar hoorde natuurlijk ook een matchende achtergrond bij, als een klein kind in de snoepwinkel speurde ik het internet af naar nieuwe kleuren achtergrondpapier. Het valt moeilijk te omschrijven, maar als fotograaf kan je zo blij worden van een nieuwe achtergrond rol, nieuwe camera gadgets en gear. Na lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor 2 primaire kleuren; geel en rood. Best gewaagd, want het zal je vast zijn opgevallen dat ik vaak met rustige achtergrondkleuren werk zodat de focus volledig naar het model en de make-up gaat. Agh eigenwijs dat ik ben neem ik soms wat rigoureuze beslissingen.

 

En daar kwam het pakket…

De dag dat mijn pakket binnen kwam was eveneens spannend, want hoe vallen de kleuren in het echt uit, was het een juiste keuze? Even schrok ik, omdat de rode achtergrond bijna roze leek en de gele tint wel heel fel bleek te zijn. Gelukkig bleek de styling die ik had geregeld er perfect bij te matchen.

En op de dag van de shoot viel alles op zijn plaats. Visagiste Celine en ik werkten met Wietske van Inbetween models samen. En dat bleek een perfecte match! Bekijk het resultaat hieronder.

Behind the scenes

Team

Model: Wietske @ Inbetween models

Make-up & haar: Celine Haring visagie

Styling, fotografie en retouch: Stephanie Verhart

Read More

Showreel 2019

Video

Naast fotografe ben ik ook actief als videografe. Iets wat ik momenteel nog niet veel heb laten zien op mijn social media en in mijn portfolio. Maar daar gaat verandering in komen. Te beginnen met een nieuwe showreel!

Met video breng je de boodschap nog dichterbij je doelgroep. Inspireren, overtuigen of overhalen middels beeld en geluid, dat geeft net een extra laag.

Concept op maat

Voor iedere klant maak ik een concept op maat. Wil je het allemaal nog iets groter aanpakken? Dan is een concept, script, draaiboek + shotlist op maat wellicht iets voor jou! Ik ben zowel inzetbaar voor kleine (camjo) producties als grotere producties, waarbij ik een bijpassend team samenstel.

Of je nu een bedrijfs-, lookbook-, persoonlijke- (newborn/portet) of portfolio video zoekt. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

info@stephanieverhart.com

Read More

Jewellery by Sophie

Jewellery by Sophie maakt prachtige en unieke handgemaakte sieraden, stuk voor stuk kunstwerkjes!
Samen met model Priscilla en make-up artist Naomi ging ik naar Ibiza om de nieuwe collectie te fotograferen.

Hiervoor heb ik zowel het concept, als de organisatie van de shoot trip naar Ibiza, fotografie en nabewerking op mij genomen.

Model: Priscilla Rehaen   /    Make-up & haar: Naomi Bonita Beauty

Hieronder kan je een deel van het eindresultaat bekijken. 

Behind the scenes

En voor de genen die nog niet uitgekeken zijn, wat behind the scenes momenten!

Read More

Ibiza Love Potion

Voor Ibiza Love Potion maakten we een nieuwe fotocampagne. Deze overheerlijke en super gezonde biologische juices kan je overal laten bezorgen op Ibiza.

De shootdag

‘S morgens zat model Priscilla om 4;00 uur in de visagie bij Naomi en legde ik nog wat styling items klaar, om 6 uur vertrokken we vervolgens met onze grote koelbox vol sapjes naar de Terra Masia farm zodat we eerst sfeerbeelden voor de ‘pure beleving’ konden maken tijdens de betoverende zonsopgang. Terra Masia Ibiza is tevens het punt waar een groot deel van de ingrediënten vandaan komt. Niet alleen een adembenemend mooie locatie maar ook nog eens een volledig biologische farm.

In de loop van de ochtend vertrokken we naar een prachtige villa om wat kleurrijke, frisse shots met een sexy twist te maken rondom het zwembad. Want hé, zo’n sapje is toch de ideale verfrissing op een warme zomerse dag?

Aan het eind van de middag reden we ook nog door naar 1 van de meest fotogenieke rotsachtige stranden van Ibiza; Sa Caleta.

Zo maakten we een gehele fotoserie rondom het product, vanaf de plek van herkomst, tot aan de ideale locaties om de juice op te drinken.
Bekijk een deel van het eindresultaat hieronder.

 

Nog niet uitgekeken?

Hier nog wat behind the scenes momenten.

Read More

Natuuurlijk Schoonheidssalon

Voor Natuuurlijk Schoonheidssalon heb ik een fotoreportage gemaakt dat aansluit bij de kernwaarden van de salon. Natuuurlijk schoonheidssalon is er voor iedereen en werkt met producten die grotendeels bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Voor deze shoot hebben we niet met modellen gewerkt, maar met echte mensen, tijdens echte behandelingen. Om zo een realistisch beeld te scheppen waar iedereen zich mee kan identificeren. Met de productfoto’s laten we een kleine greep van de ingrediënten zien waar mee wordt gewerkt, hiermee brengen we wederom het ‘natuurlijke’ element naar voren.

Read More

Marr.cosmetics

Marr.cosmetics heeft een 100% natuurlijke groeiolie op de markt gebracht voor wenkbrauwen en wimpers. Dierproefvrij en zonder schadelijke stoffen. Ik werd ingeschakeld voor het maken van beauty portretten en productfoto’s.

Styling

Voor de productfoto’s heb ik naast het fotograferen ook de styling verzorgd. Marr.cosmetics wilde graag productfoto’s geïnspireerd op beauty/product foto’s uit de jaren 70. Het leuke aan dit thema was dat we het duurzame concept hierbij terug konden halen, styling items uit de kringloop om ook deze producten een tweede leven in te blazen.

Modellen: Maura en Valentina – Make-up: Noblewoman

Read More

Bruiloft video

Op 8 mei mocht ik de bruiloft van dit prachtige bruidspaar vastleggen op film.
Het was een hele eer om mijn eerste bruiloftsvideo op hun bijzondere dag te maken.
Hieronder kan je de korte versie van de video bekijken.

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal 

Een aantal stills uit de video:

En de lange versie van de video: 

Read More

EVE Sushi

EVE Sushi

EVE Sushi verzorgd luxueus gestylde Sushi voor diverse evenementen. Niet je alledaagse portie Sushi, maar stuk voor stuk hoogwaardige kunstwerkjes die ook nog eens overheerlijk zijn.

Ik mocht de nieuwe productfoto’s maken op een eveneens adembenemende locatie in Den Haag, de pas geopende Lema Flagshipstore.

Read More

Beauty Priscilla

Beauty Priscilla

Afgelopen week werkte ik met Priscilla en Naomi samen voor een beautyshoot met onder andere glowy skin, één van mijn favoriete make-upjes bij modellen. Ik houd er van om de huid diepte en textuur te geven door onder andere het gebruik van de juiste make-up, styling, belichting en nabewerking. Van een basic natural look tot een zomerse kleurrijke look. Dank aan dit geweldige team:

Model: Priscilla Rehaen Make-up & haar:  Naomi Bonita Beauty

Read More

Zwanger – Jasmien

Zwanger – Jasmien

Vorige week kwam deze prachtige zwangere dame langs voor een shoot.

Een kleine op komst? Leg dit vast met een zwangerschap shoot in de studio of op locatie. Zo’n shoot is ook leuk als cadeau natuurlijk! Stuur voor meer informatie gerust een mail naar info@stephanieverhart.com

Read More