Testimonials

 

Extervision

Meerdere malen mogen samenwerken met Stephanie. Ze is heel goed in haar vak, werkt nauwkeurig en is zeer vriendelijk. Echt een aanrader!

Frederique Goud, make-up artist

Fantastische, getalenteerde en professionele fotografe met hart voor haar werk! Ik heb aantal prachtige samenwerkingen met Stephanie mogen doen met publicaties in magazines tot gevolg. Kan iedereen aanraden om samenwerking met Stephanie Verhart aan te gaan!

modefotografie in Utrecht
Beautyfotografie in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Groningen en omgeving door Stephanie Verhart Fotografie

Celine visagie

Wat is het als makeup artist een feestje om met Stephanie te werken! Prachtige beelden gegarandeerd. Een fijne, professionele fotografe die enkel kwaliteit levert.

Matthys Kuyvenhoven

Ik heb een aantal hele mooie samenwerkingen met Stephanie gehad! Dit is dan ook zeker te zien in de resultaten, die tenslotte allemaal gepubliceerd zijn in magazines. Stephanie is zeer vriendelijk, enthousiast en creatief. Zeker een aanrader!

Nikki S

Stephanie maakt prachtige foto’s! Is als persoon ook ontzettend fijn om mee te werken, je voelt je direct op je gemak bij haar en ze levert professionele kwaliteits foto’s.

Naomi Bonita Beauty

Buiten dat Stephanie altijd prachtige foto’s levert, gaat ze altijd netjes en professioneel te werk, communiceert ze goed altijd met het team/klant, en is altijd heel vriendelijk. Ze stelt iedereen op gemak en geeft modellen goede tips zodat het voor iedereen gemakkelijk verloopt. Als je op zoek bent naar fotograaf, is Stephanie zeker een aanrader!! Mooie foto’s zijn gegarandeerd.

modefotografie in Utrecht

Elise Hoogerdijk

Heel tevreden over de samenwerking met Stephanie. Fijn contact, snelle aanlevering van bewerkt beeldmateriaal en zeer goede kwaliteit foto’s. Top!

 

 

Klanten

 

 

 

 

Publicaties