Lookbook fotografie

Lookbook fotografie

Lookbook fotografie | Mode fotografie

Van concept tot samenstelling van het team en de uitwerking van een fotoshoot. Als mode fotograaf kan ik je hierbij helpen. Of er nu een volledig uitgestippeld plan ligt, of dat je nog totaal geen idee hebt welke kant je op wil gaan.
Er is veel aandacht voor voorbereiding om zo zeker te stellen dat we qua idee op dezelfde lijn liggen. En naast het fotograferen en filmen kan je bij mij ook gelijk terecht voor het samenstellen van een lookbook document, of dit nu om een online of print versie gaat!
Heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met mij op via hello@stephanieverhart.com

Shoot trip in het buitenland

Regelmatig bied ik shoot pakketten aan in het buitenland waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Samen met een professioneel model en eventueel een visagist reis ik naar diverse bestemmingen. Ben je benieuwd? Of wil je graag een eigen shoot trip voor jouw brand organiseren?
Mail dan gerust zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden hello@stephanieverhart.com

Mode film

Net even op zoek naar wat anders? Door een mode film in te zetten ga je mee met de hedendaagse trends en bereik je een breed publiek. Daarnaast kan je in een paar seconden video net even wat extra laten zien.

Fashion fotografie en video

Creatieve fashion fotografie op locatie. Breed inzetbaar voor diverse doeleinden. Aan iedere fashion shoot hangt natuurlijk een ander prijskaartje en op basis van het budget of de wensen kunnen wij samen kijken naar de samenstelling van het team en de benodigde elementen.
Dit wordt mede bepaald door het onderstaande:

  • Samenstelling van het team; wie moeten er  ingehuurd worden? Is er budget voor een visagist, hairstylist, stylist,  gaffer (lichtman/vrouw), extra camera man/vrouw (voor video) en een productieassistent? Hoeveel modellen/acteurs/actrices hebben we nodig?
  • Aantal uren/draaidagen; afhankelijk van de voorbereiding, het aantal te shooten producten, de complexiteit van het shooten en de nabewerking.
  • De hoeveelheid bewerkte foto’s/video(‘s)
  • Locatie; vindt de shoot plaats op een buiten locatie in Nederland? Is een unieke locatie nodig? Is er een extra grote studio nodig? Of wellicht staat een buitenland shoot op de planning.
  • Licht; zijn er speciale wensen qua belichting? Moet er apparatuur gehuurd of aangeschaft worden? En voor hoeveel dagen?
  • Props/accesoires

  • Date: June 29, 2019