Savara Intimates

Savara Intimates

Voor Savara Intimates fotografeerde ik 3 collecties op een unieke locaties. Kenmerken voor Savara intimates zijn de unieke designs, het werken met duurzame materialen en het eerlijke productie proces.
Voor mij stuk voor stuk eigenschappen die ik in mijn achterhoofd houd tijdens het fotograferen.

De betekenis

“Savara means glowing from within”, aldus Savara Intimates. En dit is is dan ook één van de brand values die absoluut naar voren moest komen tijdens de shoots. Geen gemaakte plaatjes, maar echte momenten van prachtige zelfverzekerde vrouwen. Per model werkte ik op diverse locaties, met diverse props om zo dagelijkse en herkenbare momenten te creëren. Van een ontbijtje op het aanrecht, tot de start van een kussengevecht en een momentje voor jezelf.

“Our designs are not finished until we see an instant smile on the face of the women wearing it”

Licht

Omdat Savara Intimates de echte vrouw neer wilde zetten tijdens deze shoots en ik persoonlijk zacht licht uitermate geschikt vind om deze sfeer te bereiken heb ik tijdens deze shoot enkel met daglicht gewerkt. Ik heb er voor gekozen de modellen in de schaduw te fotograferen, zodat er zo min mogelijk harde schaduwen ontstonden in het gezicht. Zo nu en dan scheen de zon naar binnen wat zorgde voor een speelse sfeer in de achtergrond, voor een extra haarlicht of een mooi schaduw/zon spel op het lichaam.

Zomer 2020

Voorjaar 2020

Behind the scenes


  • Client: Savara Intimates
  • Service: concept, foto
  • Date: January 23, 2019