Beauty fotografie

Beauty fotografie

Beauty fotografie

Beauty fotografie, een vak apart. Middels de juiste belichting en een zeer gedetailleerde retouch zorg ik dat make-up looks optimaal uitkomen. Iedere make-up trend vraagt om een specifieke aanpak qua licht en retouch.
Ik heb ruime ervaring binnen dit vakgebied. En denk graag mee om te kijken wat het beste bij het product, merk of idee past. Interesse in een shoot? Stuur gerust een mailtje naar hello@stephanieverhart.com

Budget

Aan iedere shoot hangt natuurlijk een ander prijskaartje. Op basis van het budget of de wensen kunnen wij samen kijken naar mogelijkheden.
Dit wordt mede bepaald door het onderstaande:

  • Samenstelling van het team; wie moeten er  ingehuurd worden? Is er budget voor een visagist, hairstylist, stylist,  gaffer (lichtman/vrouw), extra camera man/vrouw (voor video) en een productieassistent? Hoeveel modellen/acteurs/actrices hebben we nodig?
  • Aantal uren/draaidagen; afhankelijk van het aantal te shooten producten en de complexiteit van het shooten.
  • De hoeveelheid bewerkte foto’s/video(‘s)
  • Locatie; vindt de shoot plaats op een buiten locatie in Nederland? Een unieke locatie nodig? Is er een extra grote studio nodig? Of wellicht staat een buitenland shoot op de planning.
  • Licht; zijn er speciale wensen qua belichting? Moet er apparatuur gehuurd of aangeschaft worden? En voor hoeveel dagen?
  • Props/accesoires

Lookbook fotografie | Editorial fotografie

Van concept tot samenstelling van het team en de uitwerking hiervan. Voor lookbook fotografie ben je bij mij aan het juiste adres. Of er nu een volledig uitgestippeld plan ligt, of dat je nog totaal geen idee hebt welke kant je op wil gaan.
Er is veel aandacht voor voorbereiding. Zo zorgen we dat we qua idee op dezelfde lijn liggen. En naast het fotograferen en filmen kan je bij mij ook gelijk terecht voor het samenstellen van een lookbook document. Of dit nu om een online of print versie gaat!

Webshop fotografie | Social media fotografie

Op zoek naar nieuwe content voor een webshop of op social media kanalen? Ook hier bepaal je zelf waar in het proces je instapt. Of dit nu aan de voorkant, bij de concept fase, of aan de achterkant bij het productie proces is.

 


  • Date: maart 3, 2019