Fashion fotografie op locatie

Fashion fotografie op locatie

Fashion fotografie en video

Creatieve fashion fotografie op locatie. Breed inzetbaar voor diverse doeleinden. Aan iedere fashion shoot hangt natuurlijk een ander prijskaartje. Op basis van het budget of de wensen kunnen wij samen kijken naar de samenstelling van het team en de benodigde elementen.
Dit wordt mede bepaald door het onderstaande:

  • Samenstelling van het team; wie moeten er  ingehuurd worden? Is er budget voor een visagist, hairstylist, stylist,  gaffer (lichtman/vrouw), extra camera man/vrouw (voor video) en een productieassistent? Hoeveel modellen/acteurs/actrices hebben we nodig?
  • Aantal uren/draaidagen; afhankelijk van het aantal te shooten producten en de complexiteit van het shooten.
  • De hoeveelheid bewerkte foto’s/video(‘s)
  • Locatie; vindt de shoot plaats op een buiten locatie in Nederland? Een unieke locatie nodig? Is er een extra grote studio nodig? Of wellicht staat een buitenland shoot op de planning.
  • Licht; zijn er speciale wensen qua belichting? Moet er apparatuur gehuurd of aangeschaft worden? En voor hoeveel dagen?
  • Props/accesoires

Lookbook fotografie | Editorial fotografie

Van concept tot samenstelling van het team en de uitwerking hiervan. Voor lookbook fotografie ben je bij mij aan het juiste adres. Of er nu een volledig uitgestippeld plan ligt, of dat je nog totaal geen idee hebt welke kant je op wil gaan.
Er is veel aandacht voor voorbereiding. Zo zorgen we dat we qua idee op dezelfde lijn liggen. En naast het fotograferen en filmen kan je bij mij ook gelijk terecht voor het samenstellen van een lookbook document. Of dit nu om een online of print versie gaat!

Webshop fotografie | Social media fotografie

Op zoek naar nieuwe content voor een webshop of op social media kanalen? Ook hier bepaal je zelf waar in het proces je instapt. Of dit nu aan de voorkant, bij de concept fase, of aan de achterkant bij het productie proces is.

Shoot trip in het buitenland

Regelmatig bied ik shoot pakketten aan in het buitenland waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Samen met een professioneel model en eventueel een visagist reis ik naar diverse bestemmingen. Ben je benieuwd? Of wil je graag een eigen shoot trip voor jouw brand organiseren?
Mail dan gerust zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden hello@stephanieverhart.com


  • Date: March 3, 2019