Beautyfotografie in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Groningen en omgeving door Stephanie Verhart Fotografie

DemarkQ

DemarkQ werd afgelopen jaar als nieuw merk op de markt gelanceerd. Op basis van achtergrondinformatie: de “why” de “how” en persona’s ontwikkelden we een concept voor het maken van doeltreffende content. 

De doelgroep bestaat uit “Screenagers” geboren tussen 1995 en 2010 ze kennen geen wereld zonder mobiele telefoons en internet. Het gebruik van sociale media is voor hun vanzelfsprekend. Ook Genereation Z, geboren na 1999 groeit op in een tijd van terrorisme, economische crises en als digital natives. Deze groep kan zich een wereld zonder internet niet indenken. “Gemiddeld negen uur per dag op online media.” Zo hechten ze waarde aan authenticiteit, beleving, intense ‘customer experience‘, korte maar krachtige communicatie, visuele content, vlotte bondige video’s en het oordeel van anderen. De doelgroep kijkt daarnaast veel naar influencers. De marketing strategie die hierbij aansluit is experiential marketing. We namen de volgende kernwaarden mee bij het bedenken en maken van content: realistisch, herkenning, beleving en interactie.

Voor de website planden we zo de eerste shoots waarbij we focusten op product shots, flatlays en het in beeld brengen van de persona’s. Hierbij was het gevoel en karakter dat de modellen in beeld brachten erg belangrijk. Middels styling en kleurgebruik versterkten we dit. Bekijk hieronder een deel van het resultaat. 

Modellen: Julie, Eline, Denny
Muah: Gerriet Brouwer

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT