Fotoshoot Høst & Vår SS24 – een Noors Avontuur

Een Magische Bestemming: Flor og Fjære

Het was een fotoshoot om nooit te vergeten toen ik de kans kreeg om de adembenemende zomercollectie 2024 van Høst & Vår vast te leggen. Mijn reis bracht me naar het prachtige Noorse landschap, waar ik werd betoverd door de natuurlijke schoonheid van Stavanger en omgeving.

De Betoverende Locatie: Flor og Fjære

Met het hele team, begaven we ons vroeg in de ochtend naar het pittoreske eiland Flor og Fjære, gelegen ten noorden van Stavanger. Een plek doordrenkt van kleur en sereniteit, perfect passend bij de levendige jurken uit de collectie.

Een Dag vol Inspiratie

De boottocht naar het eiland was een avontuur op zich, met de belofte van een dag vol inspiratie en creativiteit voor ons. Eenmaal aangekomen op de locatie, omhelsde de natuur ons met open armen. We speurden naar verborgen pareltjes, op zoek naar die perfecte achtergrond die de pracht van de kledingstukken nog meer zou accentueren.

Het Perfecte Shot

Van weelderige tuinen tot kronkelende paden langs de fjord, elk hoekje van het eiland bood een nieuwe ontdekking, een nieuwe invalshoek voor onze shoot. Voor mij als fotograaf was het een waar genot om te werken te midden van zoveel natuurlijke pracht.

Een Verhaal Vastgelegd in de Tijd

Het kleurenpalet van de omgeving mengde perfect met de levendige tonen van de collectie, waardoor elke opname een verhaal vertelde, een moment vastgelegd in de tijd. De zomercollectie 2024 van Høst & Vår is niet alleen een viering van mode, maar ook van de natuurlijke wereld om ons heen.

Verken de Collectie

Benieuwd naar meer van deze betoverende collectie? Bekijk onze galerij en laat je inspireren door de harmonie tussen mode en natuur.

Ook op zoek naar unieke content voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT