Party campagne fashionfotografie: Een kijkje achter de schermen

In de ijzige januari maand had ik het genoegen om de winter- en feestcollectie vast te leggen voor het Noorse merk Høst & Vår. Deze fashionfotografie opdracht lag helemaal in mijn straatje. Te midden van dit creatieve avontuur nam Robin de taak op zich om behind-the-scenes materiaal te filmen terwijl ik deze mode-editorial fotografeerde. De locatie was niets minder dan FOMO, een inspirerende co-working space in Stavanger, dat sprankelde met uniek ingerichte hoekjes en decors.

Van een sfeervolle bibliotheeksetting met een knisperend haardvuur tot een betoverende balzaal met kroonluchter en een knus popcornkraampje – elke hoek van FOMO straalde creatieve pracht uit.

Mijn uitdaging was om de omgeving en de stoffen optimaal tot hun recht te laten komen door sfeerverlichting en flitslicht naadloos te combineren.

Flitslicht bood me de kostbare controle over het licht, wat onmisbaar was tijdens deze locatie fotoshoot. Echter, zoals bij elke uitdaging, verliep het niet allemaal zonder hobbels. Gedurende de dag sleepte ik een indrukwekkende hoeveelheid apparatuur mee terwijl we door het gebouw navigeerden, maar de resultaten maakten de inspanning meer dan waard.

Het vastleggen van deze feestcollectie was een buitengewoon plezierige ervaring. Elke klik van de camera ving de bruisende energie van het model en de pracht van de kledingstukken op een manier die alleen fotografie kan bewerkstelligen. De foto’s worden later dit jaar onthuld, maar voor nu bied ik je graag een exclusieve blik achter de schermen via de onderstaande video.

Ben jij ook op zoek naar verbluffende lookbookfotografie of betoverende fashionfotografie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw visie tot leven brengen en een visueel verhaal creëren dat de wereld zal betoveren.

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT