Herfst editorial

Hoewel we momenteel midden in het zomerse weer zitten kreeg ik toch zin om alvast een shoot met een herfst thema te doen. Het typerende warme kleurpalet van de herfst, rood, oker geel en bruin inspireerden mij. Hoe ik daar nu weer bij kwam terwijl het 30 graden was? Geen idee! 

 

Overal inspiratie

Overenthousiast en met mijn hoofd vol ideeën… weet dat dan maar eens te vertalen naar een soort moodboard zodat een team samenstellen en het idee overdragen iets makkelijker wordt. Oké het moodboard plan was een klein beetje gefaald, de inspiratie die ik vond week gewoon te veel af bij de ideeën die ik in mijn hoofd had. Toch wist ik een team samen te stellen die mijn idee aanvoelden en wat werkt dat altijd fijn!

 

Alsof je in de snoepwinkel staat

Daar hoorde natuurlijk ook een matchende achtergrond bij, als een klein kind in de snoepwinkel speurde ik het internet af naar nieuwe kleuren achtergrondpapier. Het valt moeilijk te omschrijven, maar als fotograaf kan je zo blij worden van een nieuwe achtergrond rol, nieuwe camera gadgets en gear. Na lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor 2 primaire kleuren; geel en rood. Best gewaagd, want het zal je vast zijn opgevallen dat ik vaak met rustige achtergrondkleuren werk zodat de focus volledig naar het model en de make-up gaat. Agh eigenwijs dat ik ben neem ik soms wat rigoureuze beslissingen.

 

En daar kwam het pakket…

De dag dat mijn pakket binnen kwam was eveneens spannend, want hoe vallen de kleuren in het echt uit, was het een juiste keuze? Even schrok ik, omdat de rode achtergrond bijna roze leek en de gele tint wel heel fel bleek te zijn. Gelukkig bleek de styling die ik had geregeld er perfect bij te matchen.

En op de dag van de shoot viel alles op zijn plaats. Visagiste Celine en ik werkten met Wietske van Inbetween models samen. En dat bleek een perfecte match! Bekijk het resultaat hieronder.

Behind the scenes

Team

Model: Wietske @ Inbetween models

Make-up & haar: Celine Haring visagie

Styling, fotografie en retouch: Stephanie Verhart

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT