Ibiza Love Potion

Voor Ibiza Love Potion maakten we een nieuwe fotocampagne. Deze overheerlijke en super gezonde biologische juices kan je overal laten bezorgen op Ibiza.

De shootdag

‘S morgens zat model Priscilla om 4;00 uur in de visagie bij Naomi en legde ik nog wat styling items klaar, om 6 uur vertrokken we vervolgens met onze grote koelbox vol sapjes naar de Terra Masia farm zodat we eerst sfeerbeelden voor de ‘pure beleving’ konden maken tijdens de betoverende zonsopgang. Terra Masia Ibiza is tevens het punt waar een groot deel van de ingrediënten vandaan komt. Niet alleen een adembenemend mooie locatie maar ook nog eens een volledig biologische farm.

In de loop van de ochtend vertrokken we naar een prachtige villa om wat kleurrijke, frisse shots met een sexy twist te maken rondom het zwembad. Want hé, zo’n sapje is toch de ideale verfrissing op een warme zomerse dag?

Aan het eind van de middag reden we ook nog door naar 1 van de meest fotogenieke rotsachtige stranden van Ibiza; Sa Caleta.

Zo maakten we een gehele fotoserie rondom het product, vanaf de plek van herkomst, tot aan de ideale locaties om de juice op te drinken.
Bekijk een deel van het eindresultaat hieronder.

 

Nog niet uitgekeken?

Hier nog wat behind the scenes momenten.

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT