Stephanie Verhart, Modefotograaf in Zwolle, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam en omstreken

Sunset story’s – Myrthe

We planden deze shoot extreem last minute om nog 1 keer tijdens een zonsondergang te shooten in 2020. 

Ik had grootse plannen qua thema en dus ook styling. Op de dag van de shoot moest ik nog even snel de styling regelen. Mijn zoektocht naar extreem volumineuze, pastel gekleurde, tule en satijn achtige items verliep anders dan verwacht en mijn inspiratie verdween langzaam. Ik moest roeien met de riemen die ik had. Van zachte kleuren en dromerige stoffen naar een ietwat minimalistischer en stoerder thema. Gelukkig kwam mijn inspiratie tijdens de shoot weer volledig terug dankzij de prachtige visagie van Frederique en Myrthe haar inspirerende poses en expressies. 

 

Model: Myrthe Zoons
Make-up: Frederique Goud

Styling & Fotografie: Stephanie Verhart

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT