stephanie verhart Fotografie Baarn, Utrecht en omstreken - portret, beauty, fashion, product

Golden hour

Golden hour & emmers vol kokosolie

Golden hour, ook wel het gouden uur is het moment van de dag waarop de zon 6 graden van de horizon verwijderd is. Het licht geeft een prachtige gouden gloed, wat over het landschap neerstrijkt. Het ideale moment voor fotografen om de deur uit te gaan, want deze vorm van belichting, levert al snel magische plaatjes op!

Hoewel ik in eerste instantie van plan was om tegen het licht in te fotograferen, iets wat populair is op dit moment van de dag, draaide ik toch al vrij snel het model, Liselore de andere kant op. Visagiste, Tatiana had een prachtige natuurlijke make-up met glowy skin aangebracht. Daarnaast hadden we Liselore onder de kokosolie gesmeerd, voor nog meer gezonde glans op de rest van haar huid. Met de zon vol op de huid van Liselore, kreeg ik bijna het gevoel alsof ik met mijn favoriete studiolamp, de beautydish aan het fotograferen was. Met deze vorm van belichting benadruk je de glowy skin.

Waarom je een model best vol in de zon kan zetten op dit moment van de dag:

>Een glowy skin
>Spannende schaduwpartijen
>Een pracht gouden gloed op de huid
>Je hebt geen reflectiescherm of fill light nodig omdat de zon relatief laag staat. De zon strijkt vanaf dit standpunt prachtig over de huid heen.

Model: Liselore @ Mix Models 
Make-up & haar: Tatiana Orsini

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT