Savara Intimates

Voor Savara intimates mocht ik de eerste collectie fotograferen op een unieke locatie. Voor de shoot kregen we de beschikking over een beneden verdieping van een betoverend mooie en moderne woonboerderij.

Kenmerken voor Savara intimates zijn de unieke designs, het werken met duurzame materialen en het eerlijke productie proces. Voor mij stuk voor stuk eigenschappen die ik in mijn achterhoofd houd bij het fotograferen.

De betekenis

“Savara means glowing from within”, aldus Savara Intimates. En dit is is dan ook één van de brand values die absoluut naar voren moest komen tijdens de shoot. Geen gemaakte plaatjes, maar echte momenten van prachtige zelfverzekerde vrouwen. Per model werkte ik op diverse locaties, met diverse props om zo dagelijkse en herkenbare momenten te creëren. Van een ontbijtje op het aanrecht, tot de start van een kussengevecht en een momentje voor jezelf.

“Our designs are not finished until we see an instant smile on the face of the women wearing it”

Licht

Omdat Savara Intimates de echte vrouw neer wilde zetten tijdens deze shoot en ik persoonlijk zacht licht uitermate geschikt vind om deze sfeer te bereiken heb ik tijdens deze shoot enkel met daglicht gewerkt. Ik heb er voor gekozen de modellen in de schaduw te fotograferen, zodat er zo min mogelijk harde schaduwen ontstonden in het gezicht. Zo nu en dan scheen de zon naar binnen wat zorgde voor een speelse sfeer in de achtergrond, voor een extra haarlicht of een mooi schaduw/zon spel op het lichaam. Ik heb mijn reflectiescherm achterwege gelaten omdat de gehele woning al erg licht was; witte muren (wat natuurlijk al voor reflectie zorgt).

Behind the scenes

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT