Stephanie Verhart, Modefotograaf in Zwolle, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam en omstreken

Fashion shoot Elise

Op locatie werken is iets wat ik het afgelopen jaar veel te weinig had gedaan. Daar kwam verandering in tijdens deze fashion shoot met Elise @ Euromodel

Fashion shoot

Afgelopen jaar stond voor mij vooral in het teken van beauty shoots, schilderen met studio licht en een assortiment aan brushes in Photoshop om zo make-up looks optimaal uit te laten komen. Maar het was tijd voor verandering, ik heb een grote passie voor fashion- en jáwel lifestylefotografie. Voor deze shoot regelde ik zelf de styling en werkten we zonder visagist. 

In de straten van Baarn

De zon schitterde laag door de straten van Baarn, golden hour was net aangebroken. En hoewel ik had verwacht dat de zonnestralen de gebouwen aan de linkerzijde zouden belichten, gebeurde exact het omgekeerde. De zon was ons een stapje voor en dit vroeg om improvisatie. De locaties die ik als achtergrond voor ogen had stonden in de schaduw… en vis versa.  Ik werk graag met een natuurlijke lichtbron zoals de zon en ik vind het heerlijk om mijzelf uit te dagen om enkel met het beschikbare daglicht te werken. Zie hieronder het resultaat.

 

 

 

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT