Natural beauty Maud

Natural beauty Maud

Heel last minute plande ik deze shoot met Maud. Gezien we op zo’n korte termijn geen visagist konden vinden werd het een shoot zonder make-up. 

Improvisatie met Perzische tapijtjes

In het verleden gebruikte ik al vaker ons interieur, a.k.a. Perzische tapijtjes als decor voor shoots. En het leek mij tof om dit element weer eens terug te brengen in mijn werk. Maud had de perfecte look voor een all-natural casually chilling at the couch shot. Uit mijn kledingkast toverde ik nog wat matchende styling te voorschijn et voila, zie hier het resultaat.

Van kleurrijke chaos naar basic studio shots!

Het oorspronkelijk plan was om basic studio shots te maken, contrastrijk,  hard licht, simpele styling en een wetlook. We waren nog niet van start gegaan met dit deel van de shoot of mijn flitsers begaven het. Voor mij een moment van verbazing, want ik had totaal niet verwacht dat een kwaliteitsflitser die nog geen 2 jaar oud was het zo makkelijk kon begeven. Een moment baalde ik gigantisch en dacht ik: “wat nu?” Gelukkig schoot dat moment van balen binnen no time juist weer om in een moment vol inspiratie.   

Back to basic

Zonder flitsers, ja wat doe je dan? Ik plaatste Maud met de basic zwarte styling vlak bij het raam aan de andere kant van de woning. Het raam waar prachtig zacht daglicht als strijklicht naar binnen valt. Ik begon test foto’s te maken… en tevens schoot er door mijn hoofd: “dit werkt niet!”


Nu heb ik het geluk dat mijn kledingkast altijd binnen hand bereik is tijdens shoots en dat mijn kledingkast bomvol zit met potentiële styling items.  We deden een aantal styling wissels en maakten een mini reportage met daglicht. 

Welke style spreekt jou het meest aan? 

 

www.stephanieverhart.com - info@stephanieverhart.com

POST A COMMENT